• 4NTS GUILD

Hack the Rainbow 🌈- De eerste Massive Open Online Hackathon van NEAR (Nederlands)

Updated: Sep 8Hack the Rainbow 🌈- ETH <> Brug van NEAR Hackathon


Dag hackers en bouwers! Vandaag zijn we zeer fier om de eerste Hack the Rainbow te lanceren in samenwerking met Gitcoin! Hack the Rainbow is de eerste massive open online hackathon en is voornamelijk gefocust op het bouwen van bruggen tussen het ecosysteem van NEAR en dat van Ethereum

Er zijn verschillende mogelijkheden voor iedereen om deel te nemen en de Open Web te laten groeien door middel van bruggen te bouwen. Blijf zeker lezen om te kijken hoe jij hieraan kan meedoen!

TL; DR


 • Hack the Rainbow zal plaatsvinden van 15 tot 30 september.

 • Teams and individuen kunnen zich registreren op Gitcoin vanaf vandaag!

 • Er is een prijzenpot van $50K (in NEAR & DAI) en bijkomende premies van onze Hackathon partners.

 • Een 20% referentie bonus voor NEAR Guilds en hacker clubs/de groups die deelnemers refereren.

 • -Exclusieve toegang tot Hopin voor team building, workshops, en mentorship sessies.


🌈 Waarom Hack the Rainbow?

Regenboog

/rexə(n)box/

de regenboog zelfst.naamw. (m.) regen|bogen (meerv.): alle kleuren van de regenboog

Wij geloven dat de toekomst van het Open Web collaboratief is en dit betekent dus dat men bruggen moet bouwen om samen te kunnen werken.

We leven vandaag in een geconnecteerde digitale wereld, het bouwen van het nieuwe web moet helemaal gaan over samenwerkbaarheden. Het concept van het nieuwe web moet gaan over de mogelijkheden van samenwerkingen en het bouwen van een permanente, zonder eigenaar, en een grondlegging zonder grenzen voor de geconnecteerde globale gemeenschap waar we allemaal deel uitmaken.

Hack the Rainbow 🌈 zal een creatieve, samenwerkende hackathon zijn gefocust op het bouwen van bruggen die nodig zijn om web3 ontwikkelen. Ons doel is om met onze Ethereum partners te werken en de beste hulpmiddelen om deze te faciliteren.

Dit is onze collectieve kans om de om te ontdekken en de ‘kleuren van de regenboog’ te creeren dat ons zal helpen om Ethereum en NEAR dichter bij elkaar te brengen. We zien dit als een kans om een gemeenschaps opleiding te voorzien en de opportuniteit voor iedereen om de kracht van samenwerkbaarheden en interconnecties te ontdekken.

🌉De regenboog brug

De regenboog brug voorziet developers om de middelen en smart contracts van Ethereum te gebruiken op NEAR – een snel, schaalbaar, en low-cost omgeving. De Brug heeft de kracht om de gemeenschap te ontwikkelen en zorgt ervoor dat ETH-gebruikers onmiddellijke toegang hebben op de apps gebouwd op NEAR.

Dit is de eerste brug op deze manier. Het ondersteunt ERC20, ERC721, het blijft volledig gecentraliseerd en aanpasbaar voor toekomstige protocollen van beide kanten. Je kan al reeds de Github repo bekijken en lezen over de lancering van de blog in verband met de brug.

đŸ€©Wat te verwachten:

Onze hackathon zal twee weken duren en zal starten op 15 september. Maar eerder zal er een twee wekelijkse cursus zijn met inhoud over NEAR, de brug en al de mogelijkheden voor alle deelnemers. Alle workshops zullen opgenomen en beschikbaar gezet worden voor iedereen op Crowdcast om te bekijken op elk moment. Je kan al reeds voorgaande workshops terugvinden op Crowdcast. Vergeet ons zeker niet te volgen om alle updates te verkrijgen.

Voor de hackathon:


 • Als je alleen bent en op zoek naar een team helpen wij jou om in contact te komen met andere hackers.

 • LEER: er zullen twee weken voorzien worden met educatieve sessies in de aanloop naar de hackathon om ervoor te zorgen dat je mee bent met het reilen en zeilen van onze projecten.

 • Kom gerust met ideeĂ«n! Er zullen verschillende premies aanwezig zijn om aan te werken maar we willen zeker dat jullie met creatieve ideeĂ«n komen voor nieuwe projecten.

Tijdens de hackathon (15 dagen):


 • Je werkt aan jouw hack!

 • 2x virtuele meeslepende events tijdens de weekends op Hopin waar elk team zijn eigen kamer krijgt en waar er support/mentorship aanwezig is voor hun project.

 • We zullen doordeweekse werkuren hebben zodat je vragen kan stellen en je ondersteuning krijgt.

 • Mogelijkheid om een call te hebben met de core-team members op Discord.

Op het einde van de 15 dagen zal de evaluatie procedure van start gaan:

 • Je finaliseert en verzend jouw hack en zorgt ervoor dat de premies verzonden zijn.

 • Je presenteert jouw project voor een jury van experten.

 • Win leuke prijzen en premies.

 • Elke geldige inzending krijgt een klein bedankt geschenk van het NEAR-collectief

⏳Oproep to actie:

 • Als je een builder, hacker of designer bent dan kan je al reeds registreren op Gitcoin. Je kan ook de voorbije NEAR 101 volgen zoals deze om te starten met bouwen op NEAR!

 • Ben je een lokale hackathon of een community builder dan kan je 10% van de premie ontvangen van het winnende team door jou gerefereerd. En om het nog mooier te maken krijgt diezelfde teams ook 10% bonus als ze met jouw gerefereerde code joinen! Contacteer ons op community+rainbow@near.org om jou op de weg te helpen en je klaar te stomen.

 • Wil je partner worden voor deze hackathon contacteer ons dan via community+rainbow@near.org voor een eventuele samenwerking.

See you on the other side of the Rainbow 🌈

The NEAR Collective

56 views

ABOUT 4NTS GUILD

Originally we kicked off as a one man project. As soon as the spread the word about NEAR Protocol, we decided to gather our strengths and form 4NTS Guild.

 

We believe NEAR is building something unique, and took the best of both worlds: combining best practices of centralized and decentralized businesses.

JOIN THE COMMUNITY

pngegg.png
pngegg (1).png
reddit white.png
104461-64.png

© 2020 by 4NTS Guild